WIE BEN IK

Mijn naam is Hanneke van Kalkeren.

In 2010 heb ik mijn diploma sportmassage gehaald. Deze opleiding ben ik gaan volgen omdat ik sport heel leuk vind maar helaas ook te maken heb gehad met blessures. Hierna heb ik aanvullende cursussen gedaan: medical taping, triggerpointbehandeling, stoelmassage, cuppingtherapie, hoofdmassage en ontspanningsmassage. Inmiddels heb ik geleerd dat goede zorg voor het lichaam blessures en klachten voorkomt.

Regelmatige massage levert daar een bijdrage aan.

Het geeft mij veel voldoening om te zien dat door middel van massage mensen lekkerder en beter in hun vel gaan zitten. Voorheen heb ik gewerkt bij SPC van Wensen en de Jongh en gezondheidscentrum Medplus. Sinds 2018 werk ik met veel plezier in mijn praktijk aan huis.

Je kunt ook ’s avonds voor een afspraak terecht. Voor stoelmassage kom ik graag naar de werkplek toe.

Tot ziens op de massagetafel of-stoel.

Comments are closed.