Recensies

Deze tevreden klanten gingen u voor

'Erg fijn'

Onlangs is Hanneke aanwezig geweest bij het onderwijsfestival van Nestas scholengroep. Ze bood massages aan voor onze medewerkers. De feedback die wij van onze medewerkers kregen is erg positief. De massages werden als erg fijn ervaren. Dat er een wachtrij was voor haar massages was exemplarisch voor de populariteit daarvan!

Remco

4.5/5

05-06-2023

'Magie!'

Magie! Dat is wat Hanneke verricht. Ik liep jaren met een heupblessure. Slijtage werd mij verteld bij een zogenaamde expert, door het vele hardlopen. Van dagelijkse pijn naar vrijwel geen pijn al na 1 behandeling bij Hanneke.

Walpurga

5/5

03-10-2022

'Een cadeau'

Hanneke verdiept zich in jou en gaat dan nuchter en opgewekt aan de slag, op zoek naar harde spieren en knopen. Zij laat je spieren weer golven, zonder een centje pijn. Hanneke heeft mij geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren. Ook armen en handen hebben rust nodig. Een massage van Hanneke is een cadeau voor mezelf.

 

Hinke

5/5

26 -09-2022

'Amazing'

Hanneke is the only one that can help with the sort of tensions I have in my body. She have really helped me amazingly during several pregnancies and after. No one does massage as amazing as Hanneke. Go once, and you will never want to go anywhere else.

Antonia

5/5

30-04-2021

'Erg tevreden'

Ik ben nu een aantal keren bij Hanneke geweest en ik ben erg tevreden. Zelf heb ik al jaren last van (spannings)hoofdpijn en de frequentie nam de afgelopen tijd weer toe.

Eigenlijk na één sessie merkte ik al verbetering; minder hoofdpijn. In het kader van “beter voorkomen dan genezen” ben ik van plan regelmatig een afspraak te plannen.

Jesper

5/5

12-03-2021

'Zeer prettig!'

Een zeer prettige ervaring! De sessies sluiten precies aan op wat de klant nodig heeft, doordat Hanneke goed voelt wat je nodig hebt.
En heel fijn als persoon is waardoor je je snel op je gemak voelt. Ik zal er terug komen. Ik kan het zeker aanbevelen.

Kamile

5/5

10-07-2020

'Ouderwets super'

Vandaag voor het eerst na alle Corona perikelen weer bij Hanneke geweest voor de massage. En ik moet zeggen ze had alles tot in de puntjes en volgens voorschrift geregeld. Ook de massage was weer ouderwets super. Omdat het goed voor je lijf is, is dit echt aan te raden als onderhoud van je lichaam.

Arnout

5/5

26-05-2020

'Goed geholpen'

Als hardloper heb ik regelmatig last van stijve spieren, vooral bij het trainen naar een halve of hele marathon. Hanneke heeft me al een aantal keer goed geholpen om mijn spieren weer soepel te krijgen. Verder ben ik ook wel eens bij haar voor een ontspanningsmassage geweest. Ook daarover was ik zeer tevreden!

Cindy

5/5

14-09-2019

'Doen!!'

Na jaren intensief sporten, wil je blijven bewegen. Maar dat valt niet mee als je ouder wordt. Het lichaam heeft dan meer nodig…. Zoals de massage van Hanneke! Doen!!

Ilse

5/5

11-09-2019

Tot ziens op de
massagetafel of -stoel!

Hier vindt u mijn massagepraktijk

Hanneke Massagepraktijk

Palissander 152, 3315 MP Dordrecht