RECENSIES

Deze tevreden klanten gingen uw voor:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

30 Reacties op “RECENSIES”

 • Onlangs is Hanneke aanwezig geweest bij het onderwijsfestival van Nestas scholengroep. Ze bood massages aan voor onze medewerkers. De feedback die wij van onze medewerkers kregen is erg positief. De massages werden als erg fijn ervaren. Dat er een wachtrij was voor haar massages was exemplarisch voor de populariteit daarvan!

 • Hanneke verdiept zich in jou en gaat dan nuchter en opgewekt aan de slag, op zoek naar harde spieren en knopen. Zij laat je spieren weer golven, zonder een centje pijn. Hanneke heeft mij geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren. Ook armen en handen hebben rust nodig. Een massage van Hanneke is een cadeau voor mezelf.

 • Hanneke is the only one that can help with the sort of tensions I have in my body. She have really helped me amazingly during several pregnancies and after. No one does massage as amazing as Hanneke. Go once, and you will never want to go anywhere else.

 • Ik ben nu een aantal keren bij Hanneke geweest en ik ben erg tevreden. Zelf heb ik al jaren last van (spannings)hoofdpijn en de frequentie nam de afgelopen tijd weer toe.

  Eigenlijk na één sessie merkte ik al verbetering; minder hoofdpijn. In het kader van “beter voorkomen dan genezen” ben ik van plan regelmatig een afspraak te plannen.

 • Magie! Dat is wat Hanneke verricht. Ik liep jaren met een heupblessure. Slijtage werd mij verteld bij een zogenaamde expert, door het vele hardlopen. Van dagelijkse pijn naar vrijwel geen pijn al na 1 behandeling bij Hanneke. Dit is pas een expert! Hanneke pakt je probleem aan en gaat ervoor het op te lossen.

 • Een zeer prettige ervaring! De sessies sluiten precies aan op wat de klant nodig heeft, doordat Hanneke goed voelt wat je nodig hebt.
  En heel fijn als persoon is waardoor je je snel op je gemak voelt. Ik zal er terug komen. Ik kan het zeker aanbevelen

 • Vandaag voor het eerst na alle Corona perikelen weer bij Hanneke geweest voor de massage. En ik moet zeggen ze had alles tot in de puntjes en volgens voorschrift geregeld. Ook de massage was weer ouderwets super. Omdat het goed voor je lijf is, is dit echt aan te raden als onderhoud van je lichaam.

 • Door onjuiste houding tijdens het tennissen een spierblessure in mijn serveer arm opgelopen waardoor slapen op die arm al onmogelijk zonder pijnstilling was. Via internet bij Hanneke terecht gekomen en die ging met de arm aan de slag, midden in periode ik ook in huis 2 weken zeer intensief moest gaan klussen. Zonder de behandelingen van Hanneke ben ik ervan overtuigd ik de klus niet had kunnen doen en ik een overvloed aan pijnstilling nodig had gehad.

  Nu 2 weken na het klussen en 2 zeer intensieve behandelingen is de pijn veel minder, kan ik normaal slapen op de arm. Ik ben er van overtuigd ik weer normaal kan gaan tennissen straks, mede door de uitstekende zorg van Hanneke, en uiteraard zelf pas op de plaats te maken met belasten van de arm.

 • Als hardloper heb ik regelmatig last van stijve spieren, vooral bij het trainen naar een halve of hele marathon. Hanneke heeft me al een aantal keer goed geholpen om mijn spieren weer soepel te krijgen. Verder ben ik ook wel eens bij haar voor een ontspanningsmassage geweest. Ook daarover was ik zeer tevreden!

 • Na jaren intensief sporten, wil je blijven bewegen. Maar dat valt niet mee als je ouder wordt. Het lichaam heeft dan meer nodig…. Zoals de massage van Hanneke! Doen!!!

 • Na al jaren met pijn te lopen aan mijn hele rechterarm tot aan mijn monnikskapspier in mijn schouderblad, kwam ik via een bekende bij Hanneke terecht.
  Super goede hulp gekregen, dmv cupping. Eerst wekelijks, waarna om de week en later eens in de drie / vier weken. De klachten namen enorm af. Ik ben zelf ook meer in beweging gekomen en wandel nu iig 3 x per week een uur, wat Hanneke erg toejuicht. En het resultaat : pijnvrij en vandaag heeeeerlijke behandeling kunnen genieten met combinatie van cupping en gewoon lekkere ontspanmassage, zo fijn!

 • In 2013 heb ik mijn eerste marathon gelopen. Niet wetend wat mij echt te wachten stond en hoe ik me daarna zou voelen had ik vooraf de marathon een afspraak gemaakt om na de marathon mijn lichaam te laten verwennen met een sportmassage. Dit is de beste keus gewest uit mijn sportcarriere. Strompelend kwam ik bij Hanneke aan. Elke spiertje in mijn lichaam werd onderhanden genomen. Met oeps en ach was het heerlijk de massage te ondergaan. Na de massage zat er al en hele verbetering in, minder stramme benen en het lopen ging een stuk soepeler. De rust, het respect voor je lichaam en de deskundigheid waarmee Hanneke je behandeld is voor mij niet te beschrijven. Inmiddels vier marathons uitgelopen waarvan Hanneke zeker met haar behandelingen haar medewerking aan heeft geleverd. Nu op weg naar mijn 5e Marathon en de wekelijkse sportmassage is zeer aangenaam, helpt zeer zeker bij mijn sportprestaties en motivatie. Hanneke is betrouwbaar, respectvol, heeft humor (niet geheel onbelangrijk) maar ook serieus. Ik heb gewoon vertrouwen in haar. Een aanrader voor ieder.

 • Na lange tijd ‘ik kijk het even aan’, huisarts gepolst, tijd gelopen bij de fysio, uiteindelijk Hanneke gebeld. Al lang last van pijn in rechterschouder/schouderblad, kijken of sportmassage helpt. Grappig, cupping! Na een aantal weken van zoeken (auw) en masseren, is de pijn EINDELIJK minder, en is/zijn de boosdoener(-s) gelokaliseerd en worden ze aangepakt. Daarnaast is Hanneke een bijzonder professionele dame met ook aandacht voor het persoonlijke. Ik ben er blij mee!

 • Ik had last van hoofdpijn en gespannen spieren in mijn nek en nam daarom contact op met Hanneke. ’s Middags kon ik al terecht bij haar. Na een intake gesprekje en afstemming ging ze aan de slag met een triggerpointbehandeling door middel van cupping. Diezelfde avond was mijn hoofdpijn al weg en is ook niet meer teruggekomen. Ik heb totaal 4 behandelingen gedaan in 6 weken en mijn klachten zijn verdwenen. Hanneke werkt hygienisch, heeft hart voor haar vak en de stelt haar patienten gerust door precies te vertellen wat en waarom ze iets doet. Een aanrader dus!

 • ik heb 4 maanden geleden een auto ongeluk gehad en ben zoals gewoonlijk naar de fysio gegaan. daar de fysio geen enkel nut heeft op mijn problemen ben ik naar hanneke gegaan en gevraagd kan jij mij helpen en die is er voor gegaan. het was een uitdaging en bij deze de uitdaging gaat het echt bijzonder goed. pijn word steeds minder daar waar een fysio geen heil in zag en hanneke wel. echt super djw hanneke. we zijn er nog niet maar ik heb heel veel vertrouwen in jou djw een tevreden klant

 • Door de Triggerpointbehandeling door middel van cupping werden ook de diepliggende spieren behandeld. Rug en schouders waren daarna weer pijnvrij.

 • Heerlijk, af en toe een ontspanningsmassage en cupping helpt bij mij uitstekend voor de diepere plekken. Ik blijf ermee doorgaan!

 • Een onmisbare luxe voor elke sporter!!!

 • De afgelopen maanden heeft Hanneke in het Albert Schweitzer ziekenhuis naar alle tevredenheid de stoelmassages verzorgd voor 600 van onze medewerkers. Medewerkers waren zeer tevreden. En de behandelingen zijn zeker voor herhaling vatbaar.

 • Tijdens de ROPArun 2015 heeft Hanneke mij en de overige lopers van het Bru´s Runningteam ondersteund tijdens de run. Haar massage heeft ervoor gezorgd dat ik zonder problemen en klachten de finish heb behaald. Ik merkte dat mijn spieren snel herstelde, en klaar waren voor de volgende inspanning. Met name het cupping heeft het herstel van mijn spieren bevorderd. two thumbs up for Hanneke!

 • Een professionele en persoonlijke sportmassage in een huiselijke atmosfeer ervaren.
  Een prima extra ondersteuning tot aan mijn rotterdam marathon.

 • Bij mij werken de cupping- behandelingen het best. Hierdoor kunnen mijn spieren dieper worden behandeld en dit voorkomt bij mij pijn tijdens het sporten in mijn kuiten. Ook werkt de medical tape bij mij erg goed om mijn kuitklachten te verminderen.

 • Een paar weken voor de marathon van Rotterdam was ik bij Hanneke voor een sportmassage. De volgende dag voelden mijn benen aan als nieuw. Helaas kreeg ik op het laatst toch nog een blessure aan mijn onderbeen. Het werd dik, rood en pijnlijk. Hanneke heeft er tape op geplakt en nog voordat ik bij haar van de massage tafel af stapte trok de pijn al weg. Een wondertje! In de allerlaatste week voor de marathon ben ik nog eens geweest voor een massage en nieuwe tape. Het hielp echt heel goed en ik heb tijdens het lopen geen pijn gehad. De dag na de marathon heeft Hanneke mij nogmaals gemasseerd en op woensdag was de spierpijn al over. Mijn ervaringen zijn dus heel positief waardoor ik andere lopers zeker zal adviseren ook eens bij haar langs te gaan.

 • Na een lange periode van lichamelijk ongemak als gevolg van een ongeluk ben ik uiteindelijk bij Hanneke terecht gekomen. Met triggerpoint massage helpt Hanneke mijn spieren om weer zo optimaal mogelijk te functioneren. Ook heeft ze mij geholpen mijn lijf beter te begrijpen waardoor ik nieuwe ongemakken kan verklaren of voorkomen. Het is heel plezierig naar Hanneke toe te gaan omdat ze werkt met veel respect voor mij als persoon en direct ook zeer kundig is op haar vakgebied; een prima combinatie. Bedankt wat je tot zover voor me gedaan hebt!

 • Afgelopen jaar heeft Hanneke bij ons in de kliniek aan het personeel stoelmassages gegeven; Dit werd als erg fijn ervaren, een moment van relaxen tussen alle drukte van het werk door. Wat vooral opviel is de flexibiliteit van Hanneke hierin; door onverwachte dingen op de werkvloer werd het schema wel eens omgegooid maar zij wist hier elke keer weer een mouw aan te passen en stelde zich heel coöperatief op. Het was op die manier goed in te passen in het tijdschema van alle werkzaamheden in de kliniek, en we hebben dan ook besloten in 2014 een nieuwe serie stoelmassages te plannen. Goed voor de gespannen spieren in armen, nek en rug en heerlijk voor een moment van ontspanning !

 • Hanneke komt in ons verpleeghuis om medewerkers een stoelmassage te geven. Medewerkers kijken uit naar de massage; even ontspannen tijdens de drukke en zware werkzaamheden. Niet voor niets dat de groep die stoelmassage wilt steeds groter wordt. Ik ben er zeker van dat stoelmassage invloed heeft op het ziekteverzuim. Ik kan stoelmassage op de werkplek voor iedereen aanraden. Ik geniet elke keer weer. Ik kom ontspannen en met hernieuwde energie uit de behandeling

 • Ik heb door mijn werk vaak last van mijn armen ,nek en schouders doordat ik regelmatig bij Hanneke op de tafel lig worden deze klachten beduidend minder en het is gewoon heerlijk en ontspannen.

 • De ontspanningsmassage van Hanneke geniet ik altijd van! Je komt er echt van tot rust en eventueel worden de knopen in de spieren er ook uit gehaald. Zeker een aanrader!

 • Triggerpoint massage heeft mijn leven weer leefbaar gemaakt. Was op wat oudere leeftijd geholpen aan meniscus, maar de genezing wilde niet vlotten. Lopen ging moeizaam, knie bleef vocht vasthouden. Na een aantal keer geholpen te zijn met deze behandeling kwam er al vooruitgang. Was zo gelukkig ermee. Nu kan ik alles weer. Vooral lopen was belangrijk voor mijn beroep. En zonder pijn. “In de verpleging/zorg”. Ik ben zo blij dat ik bij Hanneke terecht bent gekomen. Ben haar echt dankbaar.

 • Triggerpoint massage is echt een aanrader. Het verminderde mijn hoofdpijn waar ik al jaren last van had. Na een paar sessies heb ik geleerd hoe ik zelf mijn opkomende hoofdpijn kan behandelen. Ideaal!